Veckans blogg

                                                           Bild lånad från Google!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag anmäler mig!

otroligt söt blogg förresten :)

2013-10-26 @ 20:46:23
Postat av: Amanda CL

jag anmäler mig!

otroligt söt blogg förresten :)

2013-10-26 @ 20:46:28
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: ▲ »*JoJZ - Uɴᴅᴇʀʜåʟʟɴɪɴɢ ᴘå ʜöɢ ɴɪᴠå ·.¸¸.· `▲»*✞ ☮ ♡ ♛

SV: Hej! :)
Socker-cravings, kommer oftast när man är hungrig.
Så man ska äta ordentligt, 3 mål om dagen, följ tallriksmodellen, så man får alla vitaminer, fetter, proteiner och kolhydrater som man behöver! När man är mätt har man inte likadant sug efter någonting sött.
Självklart är det okej att unna sig någon gång i veckan med någonting sött d.v.s "onyttigt", kanske mot veckoslutet :)
Annars finns det ju nyttigt snacks du kan äta, t.ex nötter är jättebra! De har massa nyttiga fetter i sig, och är väldigt mättande! Och kakao är också jättebra (choklad över 70%)
Frukter, t.ex vattenmelon (min favorit) :D


Förstår att skolan tar upp jättemycket tid, och nu är det en sådan årstid att det blir snabbt rätt mörkt på kvällen, så man hinner inte så mycket. Men iallafall, kanske man hinner ut på en liten joggingrunda innan det börjar mörkna !
Ibland kanske man hinner ut på en joggingrunda före skolan och frukost! Bara att gå upp en timme tidigare. Visst, det är dubbelt jobbigare... Men frukosten är så mycket godare efter! Och man är så mycket piggare efter, och på gott humör ! :)

Sen kan jag tipsa en app åt dig, som heter Nike training club (NTC). Den är fylld med olika workouts, t.ex om du vill träna cardio, muskler, olika kroppsdelar. Som att ha en egen PT :)
Och då vi ändå är inne på ämnet appar, så kan jag också tipsa Runkeeper! Det är också en app jag använder. Den ska du ha när du är ute och springer/går. Den visar hur länge du har sprungit, hur lång tid det tar för varje kilometer, hur många kalorier du har bränt o.s.v !

Men kom ihåg att inte ha alldeles för höga krav i början! Börja med att promenera i kanske 20-30 minuter, kanske 3 gånger i veckan. Sen ökar du i den takt du vill (:
Om man sätter ribban för högt i början, så kommer du börja tröttna på att träna i längden. Träning ska man se som något roligt, annars funkar det inte ! ^^

Hoppas jag var till hjälp, och ursäkta om det blev ett långt meddelande, haha :D

Lycka till!

2013-10-27 @ 09:07:02
URL: http://jojz.blogg.se
Postat av: Cyber- life with autism and art

Jag vill vara med i veckans blogg! :)

2013-10-27 @ 12:04:47
URL: http://xcyberalienx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0