Sluta blogga!

Datum: 2013-12-29 Tid: 19:14:34 Kommentarer (5) Kategori: Allmänt
Hej bloggen:) som ni läste i rubriken så tänker jag att sluta blogga för dem sista tiderna så har det gått dåligt för mig. Jag har knappt bloggat så tycker att jag har tappat blogglusten men det kanske kommer en dag att jag skapar en helt ny blogg. Och kanske bloggar om. jag tackar er för ni som har läst min blogg. Men vill bara säga att jag kommer fortfarande att läsa er blogg det är inte så att jag inte kommer att göra det. Och kommer vara med i era tävlingar och sånt men det är bara så att jag inte kommer att blogga längre.

God jul alla

Datum: 2013-12-24 Tid: 15:00:00 Kommentarer (0) Kategori: Bilder
Hej bloggen:) god jul alla igår kväll så satt jag och tog upp mina gamla saker. Jag hittade en kub som jag fick som julklapp av min vän. Den här kuben man stoppar in det i en dricka det kan vara cola, saft eller nåt annat. Så igår tog jag vatten och stoppade in det. Kuben blev olika färger jag tycker om den så mycket.

Mörkret

Datum: 2013-12-23 Tid: 19:28:00 Kommentarer (0) Kategori: Vardagen
Hej bloggen:) det är knappt mörkt nu alltså det är så jobbigt när det blir snabbt mörkt. Jag HATAR när det är mörkt för då händer det massa läskiga saker. Haha jag kollar på skräck hela tiden och då brukar jag vara rädd när det är mörkt.Är ni också rädd för mörkret?

RSS 2.0